Aikojen kuluessa Naarkosken kylä on sulautunut Pukkilan kirkonkylän sykkeeseen, ja nyt sen kaduilla kulkee satoja asukkaita.
Jo esihistoriallisilta ajoilta lähtien alueen kalliot ovat katselleet ihmisten elämää, reunusten ollessa muinoin Ancylusjärven ranta ennen mereen avautumista. Paikan kietoutumista historiaan vahvistavat löydökset, kuten vuonna 2001 rakennustyömaan alta löytynyt kuppikivi, joka paljastaa menneiden aikojen jälkiä. Kosken rannalla tiedetään olleen asutusta jo kivikaudella.
Naarkoski on ollut valjastettuna teollisuuden ja sähköntuotannon palvelussa jo pitkään. Vanhoista lehdistä voi lukea mainintoja sahoista ja myllyistä, mutta nykyään sen sydämessä sykkii vuonna 2000 valmistunut 0,8 megawatin voimala. Vanhojen rakennusten raunioista on jäljellä enää rippeet, ajan tehdessä tilaa uudelle toiminnalle.
Kesäisin Naarkoski herää eloon teemapäivien merkeissä. Koskella kuuluu iloinen puheensorina, ja väki kokoontuu yhteen erilaisten kilpailujen ja tapahtumien äärelle. Kosken virtaan on rakennettu kalaportaat, tarjoten vaelluskaloille mahdollisuuden palata merestä jokiveteen. Suunnitelmaan kuitenkin kietoutuu haasteita, sillä muissa koskissa vastaavia rakenteita ei vielä ole pystytetty.